Otur i dess riktiga bemärkelse

Tillfälligt stängt skylten har suttit på dörren sedan i Tisdags. Inte nog med att vi redan handdiskat i 3 dagar hade Carina gått och brutit armen medan vi var i Rom. Så det var tyvärr bara att inse faktum att vi hinner inte med. Vi hoppas att ni uppskattar att vi bakar allt från grunden, för det är vad vi vill göra. Nu hoppas vi med alla krafter att allt fungerar som det ska i köket så att vi kan ha öppet som vanligt from Onsdag 4/10 igen. Då är det kanelbullens dag! Vi hoppas att vi ses då.

 

// Johanna, Linnea & Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s